jDiction Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

jDiction 2.2.0 released. http://jdiction.org/downloads

Author Topic: Modules  (Read 5729 times)

ginageick

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Modules
« on: March 04, 2013, 10:43:57 pm »

Hi there,
Thank you, thank you, thank you for this component.

One thing I cannot seem to figure out:
Several modules should be shown in both languages, but even after selecting the language (ALL) in the module itself, it only shows on default language page/link. Do modules have to be duplicated and assigned their own language, even if the content is identical?

Thanks for replying!
Logged

Harald Leithner

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1663
    • View Profile
Re: Modules
« Reply #1 on: March 04, 2013, 10:48:18 pm »

No, modules should be display always if the language is "all"
Logged
Joomla 3.9.x Release Lead
Vote at JED

ginageick

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: Modules
« Reply #2 on: March 05, 2013, 04:19:38 am »

Hmmm. Well, they definitely don't here.
Have a look at http://www.lambac.org/dev/en and http://www.lambac.org/dev/fr does not show when selecting French.
« Last Edit: March 05, 2013, 04:26:15 am by ginageick »
Logged

Harald Leithner

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1663
    • View Profile
Re: Modules
« Reply #3 on: March 05, 2013, 07:35:30 am »

you can send me an admin acciunt, but i'm pretty sure it has nothing todo with jdiction.
Logged
Joomla 3.9.x Release Lead
Vote at JED

ginageick

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: Modules
« Reply #4 on: March 05, 2013, 08:45:44 pm »

You're right.. I don't think it has :)
I believe it is JCE editor... I temporarily disabled all editors, inserted my html into the module translation.. and voila :) Thanks, for offering to look at it, though.

Are you aware of any conflicts with JCE?
Logged

Harald Leithner

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1663
    • View Profile
Re: Modules
« Reply #5 on: March 06, 2013, 07:59:20 am »

No JCE should work fine, you schould check the check page of jdiction for errors
Logged
Joomla 3.9.x Release Lead
Vote at JED