jDiction Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

jDiction 2.2.0 released. http://jdiction.org/downloads

Author Topic: Can't select jDiction DB-layer in Joomla 3.2.3  (Read 2766 times)

ScorpioVisuals

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Can't select jDiction DB-layer in Joomla 3.2.3
« on: April 28, 2014, 10:02:03 am »

I installed the jDiction 1.1 package as described, enabled the plugin but when I go to global configuration to change the DB-layer, I can't select the DB layer fort jDiction. Also when I click jDiction in modules, I get a white screen :( Anybody already experienced these problems?
Logged

Harald Leithner

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1642
    • View Profile
Re: Can't select jDiction DB-layer in Joomla 3.2.3
« Reply #1 on: April 28, 2014, 10:17:47 am »

could you please post the output of the checkpage?
administrator/index.php?option=com_jdiction&view=check
Logged

ScorpioVisuals

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Can't select jDiction DB-layer in Joomla 3.2.3
« Reply #2 on: April 28, 2014, 10:20:03 am »

It has been fixed. I've should wait a little longer, the 3th time I tried changing the DB layer, I can choose jDiction layer :)
Thanks for the quick reply!!! ;D
I'll keep you guys updated about the progress of using and configuring it...
Logged

Harald Leithner

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1642
    • View Profile
Re: Can't select jDiction DB-layer in Joomla 3.2.3
« Reply #3 on: April 28, 2014, 10:21:29 am »

btw please upgrade to 1.1.9.1
Logged

ScorpioVisuals

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Can't select jDiction DB-layer in Joomla 3.2.3
« Reply #4 on: April 28, 2014, 10:37:42 am »

Thank you, now upgraded to 1.1.9.1 Another litre problem I just noticed is that I don't see the belgian/dutch flag in my backend. While the french flag just appears (look screenshot). So, I tried to change the image prefix from nl_be to nl, but still no flag appears.
Logged

Harald Leithner

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1642
    • View Profile
Re: Can't select jDiction DB-layer in Joomla 3.2.3
« Reply #5 on: April 28, 2014, 10:49:43 am »

the nl flag exists, so could you please make a screenshot of your content language screen?
Logged

ScorpioVisuals

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Can't select jDiction DB-layer in Joomla 3.2.3
« Reply #6 on: April 28, 2014, 10:51:26 am »

Here is the screenshot as asked. BTW: you guys have the quickest support ever seen!
Logged

Harald Leithner

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1642
    • View Profile
Re: Can't select jDiction DB-layer in Joomla 3.2.3
« Reply #7 on: April 28, 2014, 11:24:51 am »

hmm makes no sense that it doesn't get displayed.

maybe the reason is that you use nl-BE asa language tag

The response is only so fast when I'm in the office ;-)
Logged