jDiction Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

jDiction 2.1.0 released. http://jdiction.org/downloads

Pages: 1 [2]

Author Topic: Language gets changed but jDiction doesn't change to new language  (Read 2970 times)

stajp

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: Language gets changed but jDiction doesn't change to new language
« Reply #15 on: April 01, 2015, 02:35:45 pm »

Ingus,
in my case, the suggested "update" to a plugin from Joomla 3.3.6 installation didn't work.
As I use external link in the main menu to change between languages, the language didn't change until I clicked the language link of jDiction module for the language change (which I have at the bottom of the page). It looks to me like the plugin was not initialised...

Harald,
I changed the file back to Joomla 3.4.1, so the issue is back (need to refresh after first click).
You can access it again.

Logged

IngusA

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Language gets changed but jDiction doesn't change to new language
« Reply #16 on: April 01, 2015, 03:05:34 pm »

Ofcourse, this is not the " update", this is only temporary solution  :)
We have to wait for the latest fixies...
However I also have one external language switch on my site and it works at this time  ;)

BR
Logged

Harald Leithner

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1572
    • View Profile
Re: Language gets changed but jDiction doesn't change to new language
« Reply #17 on: April 07, 2015, 09:21:49 pm »

I think I fixed the Problem with Joomla 3.4.1, DO NOT INSTALL ON JOOMLA 3.3.x.

The checkpage is important.

The Joomla Languagefilter Plugin must be loaded before the jDiction Plugin get loaded.

Please test the new version and report back, thx.
Logged

Fedor

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Language gets changed but jDiction doesn't change to new language
« Reply #18 on: August 01, 2017, 06:05:39 am »

Hi, a bit late but for me this last hint fixed the problem with switching languages:

Quote
The Joomla Languagefilter Plugin must be loaded before the jDiction Plugin get loaded.

Fixed the loading order, set the Language Filter to be the first thing loaded and now my site switches languages like a charm! Thanks!

No further fixes needed.
Logged
Pages: 1 [2]